$ 50 om dagen førtidspensionering strategi

Fast ejendom investere er min favorit vej at gå på Pension tidligt og trygt. Selv i pensionsalderen, men sandsynligheden er, vi kan leve komfortabelt af vores aktiver, har vi ikke sådan en sikkerhedsmargin, at det helt fjerner nogen penge bekymringer. Først, pensionering ikke og bør ikke kun for gamle”mennesker. Planlægning for en førtidspensionering omfatter opsparing, budgettering og regne ud hvad hen til lave omkring din gæld.

Mens mange tænker på pensionering planlægning som en kompleks proces, behøver det ikke at være. Nedenfor, vi skitsere de vigtigste strategier lært af folk, der har gjort det – mennesker, der uden at være millionærer, formået at gå på Pension i deres 30s, 40s og 50s. Mens du overvejer din pensionering sundhedspleje dækning, give nogle seriøst til dine behov 20 eller 30 år nede ad vejen.

Hvis du vælger at leve i et mindre hus, kan du gemme mere for pensionering, som gør det nemmere at gå på pension tidligere. Skattefri indkomst fra en Roth 401 (k), Roth IRA eller HSA kan være en værdifuld del af din skat plan. Førtidspensionister kan ikke stole på nedsat udgifter nær slutningen af livet til at kompensere for inflationen som traditionelle pensionister.

Derfor, din månedlige udgifter for en førtidspensionisten bør forlade vigtigste intakt indtil udgangen, og af den tid, du ved det er slutningen, det er for sent for at bruge det alligevel… altså hvem bekymres. Jeg arbejder hjemmefra, som er en awesome penge og tid saver. Målet med hold fast fase er at undgå opsigelser af skat-læ pensionskonti (401k eller IRA) og minimere erosion af hovedstolen fra afgiftspligtige konti (investeringer i fast ejendom i dette tilfælde).

Inflationen er den nummer et fjende af førtidspensionister, fordi det ødelægger aktiver over tid – og førtidspensionister har masser af tid til regeringen til at fortære deres opsparing gennem inflation. Finansielle planlægning for førtidspensionering kræver en næsten evig indtægt, som du ikke kan overleve.

Hvad mere er, hvis du gå tidligt på Pension og derefter finde et deltidsjob, vil dine fordele blive reduceret indtil du når dit fulde pensionsalderen. Du sandsynligvis ikke ville gå på Pension før første oprettelse af en grundlæggende indkomst plan. Selv om samfundet har accepteret gæld som en normal del af levende, det reducerer din cash flow og minimerer mængden af penge, du kan sætte ind i din pension konto.

Mennesker 65-74 tilbringe 37% mere end de 75 og ældre, ifølge den forbrugernes udgifter undersøgelse går på Pension ung, og du starter dem gratis-udgifter år tidligt. Selv investeret personlige pensioner (SIPPs) har ændret hvordan en anslået 1 million investorer gemmer for pensionering.

På samme måde, du skal have en grundlæggende skat for at hjælpe dig med at finde ud af måder at strukturere din pensionsindkomst på en smart måde, skat. Traditionelle pensionering planlægning understreger traditionelle finansielle begreber som opsparing og passive investeringsstrategier – ellers kendt som den langsomme og sikker vej til rigdom.

Der er en række gratis online interaktiv budgettering værktøjer derude, men jeg Blackrocks pensionering udgift regneark fordi det nemt giver dig mulighed at indtaste nogle 50 forskellige udgifter i otte overordnede kategorier. Vi har samlet de bedste tips fra investorer, der har opnået økonomisk frihed og har været i stand til at gå tidligt på Pension ved at investere i fast ejendom.

Du kan også spare penge på front-end ved at reducere dine udgifter til boliger, så de lige højst 30% af din indkomst. Jeg ser en masse mennesker, der flytter til et nyt hjem til pensionering, og deres leveomkostninger går op, ikke ned,”siger Colorado Springs finansielle planner Linda Leitz, landsformand for den nationale sammenslutning af personlige finansielle rådgivere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.