En simpel Guide til begynde at spare penge

Nytår er typisk fyldt med forventninger til fremtidige succes. Mens vægttabet er stadig den mest populære nytårsforsæt, vises at komme i bedre skattemæssige form på lister, de fleste mennesker, også. Som fysisk fitness, sande finansielle fitness tager løbende indsats i alle sæsoner, men at komme ud på den højre fod føles godt. Så som en nytår ind i ringen, lad os betragte 15 øvelser, der gør de tunge løft, når de udvikler et velafrundet plan designet til at opbygge finansielle muskler. Få et fast greb om stress. Det er rigtigt: stresshåndtering er en af de bedste finansielle øvelser at øge core styrke. Lære at håndtere de daglige belastninger af arbejde og familie – eller de ekstreme niveauer, der er genereret af krisen i et aspekt af livet — giver varige økonomiske fordele. Ud over de indlysende fordele ved følelse og sove godt, er det nemmere at holde hovedet klart og derfor træffe de rigtige beslutninger, der understøtter finansielle mål, når nye muligheder er til stede.

Du skal udvikle noget, der hedder en nødfond for at hjælpe med at forhindre nødsituation udgifter eller andre uventede situationer fra blæser din privatøkonomi ude af drift. En nødfond er dybest set en opsparing, der bruges kun i nødstilfælde.

Begynde at spare så tidligt som muligt. Penge, der er squirreled væk i opsparingskonti normalt ophobes interesser på en fast procentsats. Jo længere din penge forbliver i opsparingskonto, den mere interesse du akkumulere. Det er således i din fordel at begynde at spare så snart du overhovedet kan. Selvom du kun er stand til at bidrage en lille mængde til din opsparing hver måned, når du er i din tyverne, hertil. Relativt små mængder af kontanter tilbage kan i fremstilling af interesse konti i lange perioder i sidste ende ophobes til flere gange deres oprindelige værdi.

I virkeligheden, i hele den arabiske verden tjener kvinder nu mere videnskab grader på en procentgrundlag end kvinder i USA. I Saudi-Arabien alene tjener kvinder halvdelen af alle videnskab grader. Og dog, de fleste af disse kvinder er usandsynligt at lægge deres grader til betalt Brug meget længe.

Fra dette punkt fremad etableret jeg nogle klare mål lige med det samme. Finansielle mål indstilling er noget jeg altid har gjort, selv som en lille dreng. Jeg plejede at have en slik tin hvor jeg gemt hvad jeg tjente fra pet siddende dæmoniske katten, der levede næste dør. Jeg holdt en notebook derinde med en finanskonto for alle de penge, jeg ønsker gemt, sammen med en grov, barnlig tegning af en rød Mitsubishi Eclipse — min daværende drømmebil.

Vær ikke bange for at drage fordel af lokale gratis mad ressourcer, hvis din situation er alvorlige. Mad banker, suppekøkkener, og krisecentre kan alle give måltider gratis til dem i nød. Hvis du har brug for hjælp, kontakt din lokale afdeling af sociale ydelser for mere information.

Du kan spare penge ved at få tilbud fra forskellige forsikringsselskaber at finde de laveste priser. Også, ved at tage daglige skridt nu for at holde dig sund, som at spise frugt og grøntsager, opretholde en sund vægt, udøver, ikke ryger, ikke alkoholindtagelse i overskydende, og selv køre defensivt, du vil takke dig selv ned ad vejen når du ikke er betale ublu lægeregninger.

At opnå et lånerkort tager kun et par minutter, uanset om du gør det online eller personligt. Ved at præsentere dit lånerkort, kan du tegne dvd’er, holde dem i en uge og betale intet. Dine venner og familie vil være glad, og du kan spare overalt fra $5 til $25.

Leave a Reply

Your email address will not be published.