Hvor kan man finde gratis lydbøger online?

Demonstranter går på gaden i Khalils navn. Dette er hjernehacking, når det er mest spændende, tager det, vi ved om neurovidenskab og lingvistik og bruger det til at skabe den mest effektive og underholdende måde at lære et fremmedsprog på i de ekstra minutter af din dag. På denne måde støtter de sociale og konstruktive aktiviteter, understøttet af sociokulturelle teorier om læring. I denne artikel præsenterer vi tekst-til-tale som blot en type teknologi, der i væsentlig grad kan hjælpe og støtte alle typer af kæmpende læsere. Du kan vælge en eller flere visninger af dem på lister over de mest populære, nyligt tilføjede eller forfatterens efternavn. Hvor kan jeg lytte til The Wonder lydbøger? Wonder Crimean kampagnen, er hyret til at holde øje med pigen.

Bragt til dig af lummer stemme Ilyana Kadushin, Twilight starter med en historie om Isabella Swan, en akavet teenage pige, der aldrig havde følt nogen spænding i hendes liv. I dette mesterværk af Emma Donoghue, bestseller forfatter til Room, en engelsk sygeplejerske er bragt til en lille irsk landsby for at observere, hvad der synes at være et mirakel – en pige siges at have overlevet uden mad i en måned – og snart befinder sig kæmper for at redde barnets liv. Leo mener, at hans bog er tabt til tiden, men hvad han ikke ved er, ikke alene har den overlevet 60 år uden ham, det har også været en inspiration for andre.

Homegoing: En roman Skrevet med enorm feje og magt, Homegoing spor de generationer af familien, der følger, som deres skæbner føre dem gennem to kontinenter og tre hundrede års historie, hvert liv uforståeligt trukket, som arven fra slaveri er fuldt afsløret i lyset af nutiden. I et årti eller mere, har min ven Victoria sagt til mig, “Du har læst Søjler af Jorden, right?” og derefter blive overrasket og forfærdet, når jeg fortæller hende nej. For et par år siden, da jeg var lige ved at få hænge af låntagning lydbøger digitalt fra biblioteket, besluttede jeg at endelig rette op på situationen.

Fra plantagerne i syd til borgerkrigen og den store migration, fra kulminerne i Pratt City, Alabama, til jazzklubberne og dopehusene i det tyvende århundrede Harlem, helt op gennem nutiden, gør Homegoing historien visceral og fanger med enestående og fantastisk umiddelbarhed, lydbøger online hvordan mindet om fangenskab blev indskrevet i en nations sjæl. Lyt til History of Love Audiobook Online.Let’s gå til at lytte til den nyeste lydbog af dine foretrukne lydbøger, The History of Love Audiobook. Lyt til Homegoing Audiobook Online.Let’s gå til at lytte til den nyeste lydbog af dine foretrukne lydbøger, Homegoing Lydbog. Lyt til The Hate U Give Audiobook Online.Let’s gå til at lytte til den nyeste lydbog af dine foretrukne lydbøger, The Hate U Give Audiobook.

Lyt til The Wonder Audiobook Online.Let’s gå til at lytte til den nyeste lydbog af dine foretrukne lydbøger, The Wonder Audiobook. Lyt til Fluent Forever Audiobook Online.Let’s gå til at lytte til den nyeste lydbog af dine foretrukne lydbøger, Fluent Forever Lydbog. I sit seneste klip afslørede hun de fire økonomiske fejl, hun nu undgår. Nu viser Kærlighedens Historie, at Krauss er blandt vores fineste og friskeste litterære stemmer. Nicole Krauss ‘ første roman, Man Walks Into a Room, blev nomineret til Los Angeles Times Book Award og hendes korte fiktion er blevet indsamlet i Best American Noveller. Den urolige balance mellem disse verdener er knust, da Starr vidner den fatale nedskydning af hendes barndom bedste ven Khalil i hænderne på en politibetjent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.