Måder at spare penge i Vancouver

Vi nærmer os årets udgang, virker det som alle har fået New Year’s resolutioner på deres sind. Indtil du har maxed ud din pensionskonti (f.eks.: 401k, 457, traditionelle IRA, Roth IRA, etc.) holde ud på at investere i en personlig investeringskonto. Prioritere besparelse for pensionering først. Derefter, når du har maxed ud din årlige bidrag til disse konti, Invester på egen hånd.

Mange studerende lån tilbyder en lille nedsættelse, hvis du tilmelder dig deres automatiske gæld tilbagebetaling plan. Denne måde, ikke kun du spare et par bukke en måned — du behøver ikke at gå til indsatsen af faktisk betaler regningen enten. Vores automatiske plan frelst os omkring $60 om året.

Når du har et job og din egen plads, kan du sammensætte en langt mere konkret budget. Erstatte de anslåede beløb, du brugte i din praksis budget med din faktiske indkomst, leje, samt andre udgifter. Nu kan du se hvordan din indkomst stakke op til dine udgifter, hvor meget du har råd til at afsætte til besparelser, og om du har brug at skære tingene eller ej.

Når du endelig købe dit hus, du klar over alle de omkostninger, som en udbetaling ikke selv dække: lukning koster, møbler, flytning, skifte utilities, “Fortin sagde. Derefter når du kommer dertil, ønsker du at gøre en lille smule af maleri og ordne.” Du kan ikke forudse enhver udgift, men planlægger at afsætte yderligere penge for at lukke omkostninger og vedligeholdelse, når du er en boligejer.

Spar penge ved at bruge det på en planner? Det lyder ulogisk, men bryllup planlæggere 1) er ikke genert når det kommer til tinge, 2) kan drage af års erfaring med brude Budgetudvalget, og 3) har samarbejdsrelationer med kreditorer – hvilket kan beløbe sig til big bucks barberet ned din endelige lovforslag .

Ikke gå med den konventionelle visdom fordi konventionelle visdom ikke kan arbejde for dig,”sagde hun. Alle var som, “Brug dit VA lån”, men det var en meget dum beslutning dengang. Nogle mennesker ønsker de ikke havde gjort PMI; Vi ville ønske vi havde gjort PMI.” Sørg for du forstår din lån muligheder og afveje omkostninger af PMI versus en højere udbetaling.

Sætte realistiske mål er det første skridt til at styre din økonomi. Hver person vil have forskellige mål. Måske det spare op til en udbetaling på et hus, en ferie, dit barns uddannelse eller en high-end home entertainment-system. Måske forsøger du at afbetale dit kreditkort gæld, eller betale ned deres realkreditlån tidligere.

Jeg taler naturligvis om en multipurpose hårklipper. Denne handy værktøj er billigt at købe, og bør vare mere eller mindre evigt. Skære hår er ikke ligefrem hjernekirurgi. Gennem årene har jeg haft min samboer, veninder og familie trim mit hår. Ud over en uheldig divot har dagen før en stor præsentation, der aldrig været et problem.

Spare tid og penge ved at fordoble opskriften. Næste gang du laver en familie favorit, dobbelt opskriften og fryse resterne til en anden dag. På den måde kan du få to måltider ud af en og bruger ingredienser af mere effektivt med mindre affald. Aluminium pander i forskellige størrelser kan købes på billige, især når de køber bulk og gøre nedfrysning og genopvarmning en snap.

Også, fantasere om hvad de skal gøre med ekstra penge er noget lav indkomst amerikanerne ikke få en masse plads i deres liv at gøre,”Flacke siger. Det er, hvad beføjelser lotteri industri” Han tilføjer, at der er en form for smitte af vindere “– når en kunde på en kreditforening gren indsamlet en $25 præmie for at spare penge, alle ellers venter i kø var interesseret, og mange ønskede at komme ind på handlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.