Reparation husstand rengøringsudstyr

En ting vi sandsynligvis stoppe ikke for at tænke om hverdagen i vilkår eller vores hjem er rengøring reparation af udstyr. Naturligvis så snart noget virker ret, så vil emnet kommer til at tænke. Den bedste måde at undgå at skulle lave noget, er at tage sig af det i første omgang.

De fleste af os har for eksempel gulv eller badekar rengøringsmidler og / eller “stand-up” støv pander med skrue på håndtag. Hvis vi tilfældigvis pause håndtaget, snarere end at smide det hele gennemføre væk, det koster mindre og er lettere for miljøet at udskifte håndtaget (#820, #803 Fuller et stykke stål håndtag). Rengøring reparation af udstyr er mere ansvarlige end at behandle alt hvad vi ejer som engangs. I virkeligheden, er det noget vi skal føje til vores liste over nyttige husstand tips.

Mange virksomheder kommer ud med spinkle rengøring redskaber, der kan let smides væk. De forsøger at appellere til forbrugerne ved at sige disse elementer vil gøre deres husstand rengøring tidsplaner gå hurtigere. Når du stopper og tænker over det, rengøring rengøring. Det giver mere mening at bruge robuste værktøjer og praksis rengøring reparation af udstyr. For én ting vores lossepladser er overfyldte, og det er dumt at køre til butikken hver måned for at købe noget, der vil vare i årevis, hvis vi blot passe godt på den.

Planlægge din tid

Disse dage det synes vi er alle så travlt, at vi ikke ved hvor dagene endda gå. Vi får mandag morgen, få børnene ud til skolen, og hovedet til arbejde. Den næste ting vi ved, det er fredag og vi ved ikke, hvor uge gik. Uge-ends flyve af, og vi er tilbage på mandag allerede. Et sted i at sløre skal vi gøre nogle rengøring. Det er nyttigt og smart hen til oprette husstand rengøring tidsplaner. Brug af denne teknik, vil det være lettere at holde styr på vores gøremål. En del af rutinemæssige bør rengøring reparation af udstyr.

Hvis vi holde alt i bedste orden hele tiden, plejer vi at stoppe og bestille en del eller tage noget der skal repareres. Et simpelt eksempel er at holde et ekstra støvsuger bælte på side. At måde hvis du støvsugning én dag og bælte pauser, vil du være i stand til bare sætte på et nyt. Dette er en forekomst af tænke videre over rengøring reparation af udstyr. Du kan finde en masse bøger og websteder, der tilbyder nyttige husstand tips, men de fleste af dem glemmer denne vigtige tanke.

Udendørs rengøring

Ikke alle rutinen rengøring på vores husstand rengøring tidsplaner er inde i huset. Men vi ikke kan gøre det hver uge, bør vi absolut holde uden for vores hjem og de omkringliggende områder pænt og ryddeligt. Dette omfatter windows, terrasser og dæk, sidespor, værfter, og selvfølgelig vores biler og indkørsler. Ikke kun føler vi en følelse af stolthed, når vi sætter vores nyttige husstand tips til at bruge udendørs, men vores naboer sætter pris på bor i en ryddelig nabolag. Igen er det lige så vigtigt at holde foran i spillet ved at opretholde rengøring reparation af udstyr.

Udendørs rengøring præsenterer nogle variabler, at vi ikke kan finde inde i hjemmet. Hvis vi har en to-etagers hus for eksempel, Hvad koster et nyt tag? vil vinduer og sidevægge kalde for en squeegee med et langt håndtag. Stigen skal sandsynligvis komme så godt.

Endnu en gang er rengøring udstyr reparation vigtigt. Vi kan ønsker at tilføje en længere håndtag til sugefod hoved eller sætte en anden sugefod på en eksisterende håndtag (Fuller #808 justerbar Teleskopisk håndtag). Uanset hvad akkord vi angribe, skriver vi vores husholdning, rengøring tidsplaner for en god grund. Vi ønsker at være velorganiseret og vores opgaver så effektivt og hurtigt som muligt.

Bil pleje

Ud over indersiden og uden for huset skal vi også sætte nogle fokus på vores biler. Prisen på biler har gået gennem taget. I mange tilfælde, der betyder, at vi vil driver dem længere. Selv om vi er i stand til at købe en ny hvert år, vi stadig nødt til at holde dem rene og i god orden. De fleste af os tilbringer timer og timer hver uge i vores biler og der er ingen grund til at være rodet og beskidt.

Vaske en bil er godt for finish. Med så meget forurening i luften, er det konstant bombarderet af skrappe kemikalier. Brug mild øko-venlige sæbe og en blød børste lavet specielt til bil maling. Noget andet du skal tilføje til din liste af nyttige husstand tips er at slukke vandet, mens du faktisk ikke spuling bilen. Du kan også vedhæfte en dyse, der kun aktiveres af vand, når du trykker på den.

I ånd af rengøringsmaskiner reparation, kan du holde den samme handle og ændre børstehovedet, når det begynder at bære ud (Fuller #227 køretøj vask pensel udskiftning børstehoved).

Med bare en lille smule planlægning fremad, kan vi gøre alle vores rengøring aktiviteter går glat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.