Trampede omhyggeligt: Vælge den rigtige træ til trappe slidbaner

Du har stået op og ned disse trapper i dit hus i år, så det er fristende at tro, de er bare den samme som altid. Men varer intet evigt, ikke engang de ting vi mest tager for givet. Hvis du er begyndt at høre knager, eller at se revner i træ eller misfarvning, kan det være tid til at skifte ud slidbaner.

Ikke for at forveksle med dæk slidbaner, er trappetrin brædderne på tværs af toppen af trappe, som dine fødder skridt på som du gå op eller ned. De lodrette sparkeplader mellem trappen er kendt som risers og sav-tand formet stykker støtte trappen nedefra er stringere. Alle disse stykker skal monteres stramt sammen for at undgå knirkende som trappen bliver brugt.

Hvis det er tid til at tage fat på nogle knirker, revner eller andre trappe problemer, er det en stor mulighed for at forøge deres skønhed. Hårdttræ trappen med en dekorativ runner kan øge venlighed af dit hjem. Spænder i pris passer til ethvert budget, kan trappetrin blive matchet til enhver indretning.

Økonomisk hårdttræ

• Poppel trappetrin: Lightweight, og lidt blød til en hårdttræ, poppel er finkornet i hvid til gul-brun. Det tegner godt og er nemt at skære.

• Bøg trappetrin: stærkere end eg eller ahorn, bøg er typisk en rødlig-brun træ, der er forholdsvis lige kornet.

• Aske trappetrin: meget stærk, aske er grålig-brun i farven og vokser over hele USA og Canada.

• Rød eg trappetrin: hårdt, stærke, stive med en udtalt åben korn, rød eg modstår, vridning. Dens rødlig farve finish godt men er moderat hårdt at skære.

• Hickory trappetrin: meget stærk, hickory er kendt for sin karakteristiske udseende og skarp kontrast i lys og mørk farve.

Mid-prissat hårdttræ

• Hvid eg trappetrin: hård, stærk, hvid eg er åben-kornet, men ikke så udtalt som rød eg. Det modstår krympning og vridning, har en gylden farve og slutter godt.

• Hard ahorn trappetrin: ekstremt hårdt, hard ahorn stykker med fugleperspektiv eller bølget korn er højt værdsat. Dens farve varierer fra rødlig til næsten hvid farve, og det slutter godt.

• Kirsebær trappetrin: de smukke markeringer i kirsebær har længe fascineret Træsektoren. Kernetræ varierer fra lys brun til en rødbrun og bliver gradvist mørkere med tiden med udsættelse for lys.

• Valnød trappetrin: hårdt, tungt, ekstra stærk med en forholdsvis udtalt, lige korn, valnød modstår vridning og faldende. Det er lys til mørk brun i farven og slutter godt.

Luksus hårdttræ

• Mahogni trappetrin: holdbare og finkornet, mahogni modstår krympning, terrassebrædder.dk vridning og hævelse. Det slutter godt og er nemt at skære.

• Birk trappe slidbaner: hård, stærk og finkornet, birk modstår krympning og vridning. Det er samme farve som ahorn og slutter ganske godt.

Nogle andre spørgsmål at overveje at vælge din trappe trin:

Mangfoldighed: Hvis du ønsker dit hjem for at have en unik flair, så prøv hickory, kirsebær, valnød, hvid eg eller ahorn for din trappe slidbaner. Gå til gulvbelægning detailhandlere eller søge på internettet for at sammenligne og kontrast.

Prefinished: Bestil din prefinished trappetrin, og du behøver ikke at beskæftige sig med at skulle holde sig væk fra trappen for et par dage mens finish sæler. Fabrikken færdig stykker kan generelt være installeret i en dag med meget lidt rod. Også, prefinished stykker kan bevæge sig selvstændigt med fugtighed ændringer i dit hjem. Dette mindsker risikoen for årstidens separationer, der forårsager disse knager.

Farve: Nogle arter af Gulvbelægning er så smuk i deres naturlige farve, de kræver ikke nogen ekstra farve. Sammenlign hickory, kirsebær eller valnød trappetrin for at få en fornemmelse af mulighederne.

Tekstur: Løvtræ behøver ikke at være glat. Hånd skrabet, nødstedte og regenereret stykker bliver mere tilgængelige. Disse stykker har et klassisk look og tilføje stor værdi for at opskalere boliger.

Drej dem irritation knirker ind i en lejlighed for mere skønhed med restaurerede trappetrin. “Ups and downs” i dit liv bliver pludselig meget bedre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.