Hvordan du maksimerer komfort og sænke dine Utility regninger

Hvis du tror, at somrene er blevet varmere i de seneste år, kan du have ret. I virkeligheden, Ifølge National Climatic Data Center var 2005 det varmeste år siden nationale optegnelser begyndte i 1895. Kombinere de stigende temperaturer med stigende udgifter til energi til at afkøle dit hjem, og situationen kan være ligefrem uudholdelig.

For at slå varmen, Lennox industrier, indeholder en førende leverandør af kundetilpassede hjem komfort systemer, svar på nogle almindelige spørgsmål om, hvordan du øge hjem komfort og spare penge i løbet af de varmeste måneder af året, baseret på banebrydende og viden om virksomhedens grundlægger Dave Lennox.

Hvordan kan jeg sænke mit utility regninger?

Med den gennemsnitlige boligejer tilbragt mere end $2.100 på energi-omkring halvdelen af det til opvarmning og køling-the omkostningerne ved at holde cool kan være dyrt. For at forbedre dit hjems energieffektivitet og lavere utility regninger, adfærd overvågning af en simpel hjem energi. Starte med at undersøge udvendige vægge, døre og vinduer til at identificere eventuelle revner, hvor kold luft kan sive ud, og forsegling utætheder med caulk eller tætningslister. Holde persienner lukket i løbet af dagen til at blokere sollyset i at trænge ind i hjem og plante træer rundt om huset for ekstra skygge med en murer århus.

Derudover kontrollere dit loft isolering. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, kan hjemmets afkøling ordning have til at arbejde hårdere for at regulere den indendørs temperatur. Tilføje flere, hvis der i øjeblikket er mindre end fem inches.

Endelig, Sørg for at lave en aftale med et hjem køling professionelle til at inspicere og rense din air conditioner til at sikre, at det fungerer så effektivt som muligt. Også kan du installere en programmerbar termostat, der justerer automatisk den indendørs temperatur mens du er væk, som også kan medvirke til at sænke din energiregning.

Mit hus føles klæbrig og nogle gange lugter muggen. Hvad kan jeg gøre ved det?

Selv når temperaturen er rigtige, dit hus kan stadig føles klistret på grund af overdreven luftfugtighed, og som kan påvirke dit samlede komfort og velvære. I virkeligheden, kan for meget fugt føre til vækst af skimmel og meldug, som potentielt kan forårsage sundhedsproblemer.

At afgøre, om du har en fugt problem, har luften i dit hjem testet. Lennox industrier tilbyder en service, kendt som den sunde Advantage-programmet, hvor en luftkvalitet skærm er placeret inde i hjemmet til at måle fugtighed niveauer, såvel som temperatur, kulilte, kuldioxid, lugte, kemiske dampe og luftbårne partikler–som alle kan påvirke dit helbred og komfort.

Hvis der er en fugt problem, er det vigtigt at undersøge huset for utætheder vand, og træffe passende foranstaltninger til at afhjælpe problemet. Også kan du overveje at købe en affugter, hvilket kan reducere fugt i dit hjem. Lennox for nylig indført Humiditrol hele-home affugtning system, som er installeret i dit hjems eksisterende kanalsystemet og kan fjerne op til tre gange mere fugt fra luften end en konventionel affugter.

Min air condition er omkring 20 år gammel og jeg er bange for det er på sit sidste ben. Hvad skal jeg kigge efter, når shopping for et nyt system?

Den gennemsnitlige levetid for en kvalitet centrale air condition er omkring 15 til 20 år, så det er smart at tænke på udskiftning. Planlægger kommende giver dig tid til at forske og vælge det rigtige system baseret på dine specifikke behov. Høre god husholdning Institute, samt fabrikant websteder og lokale aircondition fagfolk, der kan hjælpe med at guide dig i at gøre en informeret beslutning.

En af de mest vigtige ting at overveje, når shopping for et nyt system er sæsonenergien effektivitet rating (SEER). Mens den nationale minimum SEER rating er 13, mange nyere modeller har en SEER af 15 og højere, hvilket vil bidrage til at gøre dit hjem mere energi effektive. Nogle systemer, såsom klimaanlægget Dave Lennox underskrift indsamling XC21 er næsten dobbelt så effektiv som en standard air condition.

Endelig vil ikke sætte et prisskilt på komfort. Købe et system, der er prissat inden for dit budget, men gå ikke på kompromis din komfort, husholdningernes klik her! energieffektivitet eller langsigtede besparelser ved at købe en enhed der bliver ikke opfylder dine behov langt ind i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.